Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، امروز، اولین سامانه قطع جریان گاز در هنگام وقوع زلزله با موفقیت در ایستگاه فجر شرکت گاز استان تهران مورد آزمایش قرار گرفت.

این سامانه توسط پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله و با همفکری کارشناسان مقاوم‌سازی و پژوهش گاز استان تهران در قالب یک قرداد پژوهشی مابین پژوهشگاه زلزله و شرکت گاز استان تهران طراحی و اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سامانه متشکل از سه سنسور شتابنگاری، سامانه پردازش مرکزی و تصمیم‌گیری (۳CS)، سامانه RTU و شیر الکتریکی قطع جریان گاز است. سنسورهای شتابنگاری این سامانه برای اولین بار در کشور توسط پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله و با همکاری بخش خصوصی تولید و مورد آزمونهای گسترده اعتبارسنجی قرار گرفته است.

همچنین در چهارچوب این قرارداد، دو استاندارد شرکت ملی گاز ایران در خصوص مشخصات فنی سنسورهای شتابنگاری و همچنین سامانه الکتریکی و مکانیکی قطع جریان گاز هنگام زلزله تهیه و پس از تصویب شرکت ملی گاز ایران لازم‌الاجرا شده است.

کد خبر 4786728 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: گاز پژوهشگاه زلزله شناسی زلزله شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری اینترنت تحقیقات علمی فناوری فضایی فناوری نانو امنیت اطلاعات ربات موبایل صندوق نوآوری و شکوفایی شبکه ملی اطلاعات تولید شرکت هواوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۷۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۵۵۰ هزار سامانه خورشیدی در کشور هدف گذاری شده است

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر محمد نژاد سیگارودی غروب سه‌شنبه در آئین افتتاح ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس در روستاهای سمنان در شهر سمنان ضمن بیان اینکه در صورت مساعدت بانک‌ها برای تأمین مالی راه اندازی سامانه‌های خورشیدی شاهد انقلابی جدید در عرصه انرژی خواهیم بود، ابراز داشت: اجرای ۵۵۰ هزار سامانه خورشیدی در کشور هدف گذاری شده است.

وی ضمن بیان اینکه از این هدف گذاری کار نصب ۱۰ هزار سامانه خورشیدی به اتمام رسیده است، افزود: با این اقدام صرفه‌جویی خوبی در حوزه انرژی‌های تجدید ناپذیر اتفاق خواهد افتاد.

مدیرکل سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری بابیان اینکه ایجاد این سامانه‌های خورشیدی کمک به محیط زیست و داشتن هوای پاک است، ابراز داشت: از سویی فرصتی برای ساکنان افراد مناطق روستایی و کم برخوردار نیز فراهم می‌کند تا به درآمدزایی و اشتغال جدید روی آورند.

محمد نژاد سیگارودی ضمن بیان اینکه زیرساخت‌های لازم برای راه اندازی این سامانه‌های خورشیدی از سال ۱۴۰۱ کلید خورده است، تصریح کرد: با مشارکت نهادهای حمایتی کار نصب پنج هزار سامانه در حال انجام است.

وی ضمن بیان اینکه بهای قیمت برق رو به افزایش است، افزود: به ازای هر کیلو وات ساعت ۳۰ هزار ریال طی قرارداد ۲۰ ساله از مالکان خریداری می‌شود.

کد خبر 6099789

دیگر خبرها

  • وقوع تندبادهای لحظه‌ای و گردوخاک در اصفهان/ هوا ۵ درجه سردتر می‌شود
  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • ادعای زلزله شناس هلندی؛ وقوع زلزله شدید در روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت
  • بارش‌های جدید و احتمال وقوع سیلاب در مازندران
  • ادعای زلزله شناس هلندی؛ وقوع زلزله شدید بین روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت
  • لزوم تشکیل یک نهاد برای تأیید صلاحیت سخنرانان/ چالش ارز؛ ‌ همه منتظر اقدام و عمل دولت
  • صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی
  • اجرای ۵۵۰ هزار سامانه خورشیدی در کشور هدف گذاری شده است
  • دلیل پیشگوی هلندی درباره احتمال زلزله قوی در روزهای آینده
  • هواشناسی خراسان رضوی هشدار نارنجی صادر کرد