Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی به تشریح مهم‌ترین دستاوردهای سومین نشست راهبری پژوهشی پرداخت.

به گزارش ایسنا، در سومین نشست راهبری پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی ویژه منطقه ۴ متشکل از دانشگاه‌های استان‌های قزوین، قم، همدان و مرکزی که با حضور روسای استانی دانشگاه در منطقه ۴، معاونان پژوهشی، رؤسای باشگاه پژوهشگران جوان، معاونان و مدیران کل حوزه پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مدت دو روز برگزار شد، نظارت و راهبری اقدامات صورت گرفته در هر استان در حوزه پژوهشی از نزدیک مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم برای رفع مشکلات و چالش‌های هر استان اتخاذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر بابک نگاهداری، رییس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست صدور مجوز مرکز تحقیقاتی در حوزه امنیت غذایی برای استان اراک، ۳ گروه پژوهشی در حوزه‌های تولید بازی‌های رایانه‌ای، انرژی - معماری و بیومکانیک ورزشی و حرکات اصلاحی برای استان همدان را از مهمترین مصوبات این نشست دانست.

مسئول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان یکی از اهداف اصلی نشست‌های راهبری منطقه‌ای را ارزیابی عملکرد پژوهشی استان‌های منطقه و تحلیل میزان پیشرفت هر یک از استان‌ها در رابطه با اهداف و سهم کمی تعیین شده برای هرکدام در برنامه راهبردی عملیاتی ارتقاء نظام پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی تا سال ۱۴۰۴ اعلام کرد.

در بخش دیگری از این نشست که با حضور صاحبان صنایع، سازمان‌های صنعتی و اتاق بازرگانی استان قزوین و همچنین معاونان استانی و مدیران کل پژوهشی سازمان مرکزی برگزار شد، طرفین به بحث و بررسی راهکارهای توسعه ارتباط مؤثر بین دانشگاه، صنعت و جامعه در دانشگاه‌های استان قزوین پرداختند.

دکتر نگاهداری دستاورد این بخش از نشست را امضای ۱۰ تفاهم‌نامه و قرارداد بین دانشگاه آزاد اسلامی و اتاق بازرگانی استان قزوین، اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان قزوین، اداره کل استاندارد استان قزوین، معاونت ترافیک شهرداری قزوین، شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین، اتاق اصناف همدان، شرکت مخابرات استان همدان، صنایع مبل و منبت همدان، اداره کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی همدان و آموزش و پرورش استان همدان عنوان کرد.

رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی همچنین شروع به کار مراحل راه‌اندازی و نصب تجهیزات آزمایشگاه پیشرفته سازه و زلزله واحد قزوین، برگزاری دو کارگاه توانمندسازی در زمینه برگزاری مسابقات علمی و فناوری و مدیریت انجمن‌های علمی دانشجویی را از دیگر دستاوردها و برنامه‌های این نشست برشمرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامي مركز تحقيقات امنیت غذایی زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۸۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی طهرانچی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران در حاشیه همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ضمن بیان اینکه امروز ایران اسلامی ظرفیت‌های بسیار عظیمی در بخش‌های مختلف مانند گردشگری دارد، تاکید کرد: دانشگاه‌ها باید در زمینه تربیت نیروی انسانی برای تبیین ظرفیت‌های ایران کار کنند.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با یک مدل جدید که مدل در حقیقت پایه و عرصه تربیت دانشجو در محیط است به میدان آمده و اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی و نشست‌هایی از این دست با هدف تبیین حرکت جدید دانشگاه آزاد کمک می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد کشور با بیان اینکه شاهرود یکی از شهرهای مهم ما در زمینه علم و عرفان محسوب می‌شود و دارای ظرفیت‌های عظیمی مانند بایزید بسطامی، ابوالحسن خرقانی و میراثی از این دست است، تاکید کرد: این ظرفیت‌ها در واقع یک نوع نقطه اتکا محسوب می‌شوند.

طهرانچی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود نیز به عنوان یکی از دانشگاه‌های بزرگ و قابل اعتنای کشورمان محسوب می‌شود که در سال‌های اخیر البته دچار افت و خیزهایی شده است و امیدواریم بتوانیم در این بازدید بتوانیم مسائل مرتبط با دانشگاه را از نزدیک مشاهده و پیگیری کنیم، گفت: بالندگی هر چه بیشتر این واحد دانشگاهی در زمره اهداف ما است.

وی درباره شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم نیز توضیح داد: شعار سال دارای ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و نوآوری دارد زیرا جهش با نوآوری آغاز می‌شود و مشارکت نیز یک پدیده اجتماعی است لذا یک نگاه بسیار کلان در مجموعه دانشگاه آزاد کشور با راه اندازی یک سکوی تولید و تأمین ایجاد شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این دانشگاه مبتنی بر سکوی تأمین و تولید با مشارکت مردم اقدامات مرتبط با تحقق شعر سال را دنبال می‌کند، گفت: مراحل اولیه راه اندازی این سکو انجام شده و اقداماتی در این زمینه در دست اجرا است تا بتوانیم تولید بدون کارخانه را در کشور رقم بزنیم و دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه پیشگام شده است.

کد خبر 6098320

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا پیوند بین دانشجو، صنایع و ایجاد اشتغال است
  • راه‌اندازی هنرستان‌های مهارتی در جوار دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • همکاری علمی دانشگاه آزاد همدان با یک شرکت لبنی
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 2
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی