Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش یکشنبه شب پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله، با توجه به خطر بالای زلزله در ایران و کشورهای منطقه و توانمندی۸ پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله در انجام مطالعات مدیریت ریسک زلزله، در سال ۱۳۹۴ درخواست ایجاد "مرکز منطقه ای آموزشی و پژوهشی مدیریت ریسک و تاب آوری زلزله برای غرب و مرکز آسیا" به عنوان مرکز منطقه ای نوع ۲ یونسکو، توسط پژوهشگاه و با همکاری نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در یونسکو و کمیسیون ملی یونسکو به دفتر یونسکو در پاریس ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از چندین سال پیگیری مستمر و انجام ارزیابی های مختلف توسط کارشناسان یونسکو و تایید توانمندی پژوهشگاه برای تاسیس مرکز مذکور، ایجاد این مرکز به تأیید کمیته اجرایی یونسکو رسید. سپس در آبان ماه ۱۳۹۸، ایجاد این مرکز در پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله در چهلمین مجمع عمومی یونسکو در پاریس و با حضور مقامات عالی رتبه کشورهای عضو، مطرح و با اجماع به تصویب رسید.

تصویب اعطای این مرکز به جمهوری اسلامی ایران در مجمع عمومی یونسکو، فرصتی ویژه برای کشور در این شرایط محسوب می شود که می تواند ضمن تثبیت جایگاه علمی کشور در این عرصه در منطقه و جهان، افق های جدید همکاری منطقه ای را برای کشور فراهم کند.

در نشست اخیر یونسکو، تنها ایجاد ۵ مرکز منطقه ای در زمینه های مختلف به تصویب رسیدند که پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران، تنها مورد مصوب در منطقه خاورمیانه و غرب آسیا بوده است.
بر اساس این گزارش،‌ اکنون و به منظور اجرایی شدن این مصوبه، موافقتنامه مرتبط در مراحل انجام اقدامات اداری بوده و پس از اخذ تاییدیه هیات وزیران و امضای اسناد مرتبط توسط وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دبیرکل یونسکو، برای اخذ تاییدیه نهایی تقدیم مجلس شورای اسلامی خواهد شد.

برچسب‌ها پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله یونسکو زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله یونسکو زلزله پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله یونسکو زلزله پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله مرکز منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۷۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای برخی منابع از مذاکرات ایران و آمریکا / دور بعدی گفت ‌گوها در آینده نزدیک برگزار می شود

به گزارش خبرآنلاین، طی این نشست دو طرف درباره راه‌های کاهش تنش‌ در منطقه و حمایت تهران از آتش‌بس در غزه در قبال احیای توافق نانوشته‌ای که پیش از این بین تهران و واشنگتن درباره توافق هسته‌ای حاصل شده بود، گفت‌وگو کردند.

دنیای اقتصاد در این باره نوشت: الجریده مشخص نکرده این مذاکرات در کدام کشور بوده اما به احتمال زیاد این گفت وگوها در عمان یا قطر با توجه به سابقه میانجیگری های گذشته این دو کشور بوده است.

الجریده که بعضا به شیطنت‌های رسانه‌ای معروف است مدعی شده که قرار است دور بعدی این گفت ‌گوها در آینده نزدیک برگزار شود.

فارغ از صحت و سقم گزارش این روزنامه کویتی، به نظر می رسد با اهمیت یافتن دوباره مدیریت تنش در منطقه و تبدیل کردن آن به محدودسازی تنش که تهران و واشنگتن موفق شدند در شهریور ماه سال گذشته به این سمت حرکت کنند، بار دیگر زمینه برای قرار گرفتن ایران و آمریکا در این مسیر فراهم شود.

آمریکا تاکید دارد ابتدا مسائل منطقه ای و کاهش تنش‌ها مورد بحث قرار بگیرد و سپس مسائل فنی-پادمانی میان ایران و آژانس حل و فصل گردد و سپس بر اساس این دو خروجی زمینه برای گفت وگوهای هسته ای شکل گیرد.

اینکه ایران تا چه حد با این چارچوب موافق باشد، پرسشی است که شاید پاسخ آن در هفته‌های آینده مشخص شود.

یکی از مهمترین ملاحظات تهران برای هرگونه مذاکره بر سر احیای برجام، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در آبان ماه و احتمال پیروزی مجدد دونالد ترامپ است.

2323

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904148

دیگر خبرها

  • ادعای برخی منابع از مذاکرات ایران و آمریکا / دور بعدی گفت ‌گوها در آینده نزدیک برگزار می شود
  • سند امنیت انرژی تصویب شد
  • سند امنیت انرژی ایران در شورای عالی امنیت ملی تصویب شد
  • نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران زمینه‌ را برای تبادل‌نظر ذی‌نفعان فراهم می‌کند
  • ادعای زلزله شناس هلندی؛ وقوع زلزله شدید در روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت
  • ادعای زلزله شناس هلندی؛ وقوع زلزله شدید بین روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود