Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، در دومین روز از ایام الله دهه فجر نشستی با حضور مهدی رهنما رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور که به دعوت محمد کاظم جعفری رئیس پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی در محل این پژوهشگاه با حضور معاونین و مدیران دو مجموعه برگزار شد، ضمن دیدار، گفتگو، تبادل نظر پیرامون ضرورت انجام مطالعات تحلیل خطر و ریسک سوانح طبیعی به عنوان پیش نیاز توسعه ریسک اندیشانه در کشور و معرفی اجمالی دو مجموعه، با انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک میان پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور و پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نشست محمد کاظم جعفری رئیس پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی ضمن خیر مقدم خدمت مهمانان به توضیحاتی پیرامون معرفی پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی پرداخت و عنوان کرد: در بحث ضرورت انجام مطالعات تحلیل خطر و ریسک سوانح طبیعی که رسالت اصلی مجموعه پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی است، فعالیت‌های چشمگیری انجام گرفته که می‌توانیم در توسعه و پیشبرد این موضوع همکاری مشترکی پیرامون انجام پروژه‌های مطالعاتی مربوط به ارزیابی و کمی سازی ریسک‌های مربوط به پدیده‌های آب و هوا شناختی با پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور داشته باشیم.

وی در ادامه این نشست افزود: تبادل نظر و همکاری پیرامون تعیین نیازهای پژوهشی کاربردی مشترک و اولویت بندی آنها با رویکرد مدیریت ریسک و بحران چند مخاطره‌ای و همچنین همکاری در جهت انجام پروژه‌های مشترک مورد نیاز ارکان حاکمیتی کشور در زمینه مدیریت ریسک سوانح طبیعی می‌تواند موضوعات مشترکی بین این دو مجموعه باشد که با کمک پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور انجام پذیرد.

در ادامه این دیدار مهدی رهنما رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور ضمن تشکر از بابت فراهم کردن این نشست و همچنین توضیحاتی پیرامون فعالیت‌های پژوهشی و اجرایی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور عنوان کرد: در اکثر پروژه‌های انجام شده و یا در حال اجرا نیازمند انجام مطالعات تحلیل خطر و ریسک سوانح طبیعی هست که امیدواریم در این موضوع بتوانیم همکاری مشترکی با پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی داشته باشیم.

وی افزود: هدف از انعقاد این تفاهم نامه ایجاد زمینه همکاری مشترک بین پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور و پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی در راستای وظایف اساسنامه‌ای و در زمینه‌های مطالعاتی، پژوهش‌های کاربردی، آموزشی، علمی و ترویجی مرتبط با ارزیابی و مدیریت ریسک سوانح با منشاء آب و هوا شناختی و زمین شناختی با در نظر گرفتن کلیه منابع و امکانات اعم از فنی، نیروی انسانی، اطلاعات، تجربه و تخصص دو مجموعه است.

شایان ذکر است در پایان این دیدار با توجه به ضرورت انجام مطالعات تحلیل خطر و ریسک سوانح طبیعی به عنوان پیش نیاز توسعه ریسک اندیشانه در کشور و همچنین به منظور هم افزایی اقدامات مراکز پژوهشی در حوزه موضوعات مرتبط با مخاطرات طبیعی جهت نیل به نتایج پژوهشی کاربردی، منسجم‌تر و با ارزش افزوده بیشتر و استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های علمی، اجرایی و پژوهشی موجود در کشور با امضای تفاهم نامه همکاری مشترک میان پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور و پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی به پایان رسید.

کد خبر 5137546

منبع: مهر

کلیدواژه: تفاهم نامه مدیریت بحران پژوهشگاه زلزله شورای شهر تهران شهرداری تهران دهه فجر وزارت آموزش و پرورش سازمان تامین اجتماعی زنان قوه قضاییه کمیته امداد امام خمینی شهرداری ساختمان پلاسکو شورای عالی استان ها تذکر به شهردار تهران روز زن بنیاد شهید و امور ایثارگران پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی رئیس پژوهشگاه همکاری مشترک دو مجموعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۱۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات هزار میلیاردی توسعه صنعت گاز به دانش بنیان ها

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناری آنا، مجید چگنی معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران در حاشیه بیست وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش گفت: در سال جاری حدود هزار میلیارد تومان تسهیلات برای اعطا به شرکت‌های دانش بنیان در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: امیدواریم که شرکت‌های دانش بنیان در کشور به واسطه این اعتبار بتوانند تجهیزات و امکانات مورد نیاز گاز کشور را تهیه کنند.

معاون مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران نیز گفت: بیش از ۷ هزار میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان عقد شده است. با توجه به همکاری گسترده شرکت ملی گاز با شرکت‌های دانش بنیان می‌توان گفت که هم اکنون حدود ۹۰ درصد اقلام و تجهیزات مورد نیاز گاز کشور بومی شده است و با استاندارد جهانی در حال استفاده است.

وی ادامه داد: امیدواریم که شرکت‌های دانش بنیان ما به واسطه این اعتبار بتوانند تجهیزات و امکانات مورد نیاز گاز کشور را تهیه کنند.

چگنی ادامه داد: ۱۳۰ هزار تسهیلات بانکی قرض الحسنه برای خانواده‌های کم برخوردار با تصویب هیئت وزیران انجام شد. همچنین طرح پروژه خط لوله گاز ما در استان سیستان و بلوچستان و تغذیه کنارک در حال پیشروی است. با توجه به اهمیت شرکت‌های دانش بنیان باید تاکید کنیم که حمایت ۱۰۰ درصدی ما از شرکت‌های دانش بنیان ادامه دارد و امیدواریم با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان که ما را از تحریم مصون می‌کنند بتوانیم موجبات رشد شرکت لی گاز ایران را مهیا کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تسهیلات هزار میلیاردی توسعه صنعت گاز به دانش‌بنیان‌ها
  • تسهیلات هزار میلیاردی توسعه صنعت گاز به دانش بنیان ها
  • تأمین مالی و ریسک داخلی‌سازی در صنعت پتروشیمی پوشش داده می‌شود
  • همه طرح‌های توسعه بنادر کشور پیوست پدافند غیرعامل دارند
  • سند امنیت انرژی تصویب شد
  • سند امنیت انرژی ایران در شورای عالی امنیت ملی تصویب شد
  • پیشنهاد ایران به روسیه برای ایجاد کریدور گازی
  • کتابخانه شخصی مرحوم کریم مجتهدی در اتاق کارش دایر شد
  • دهه «رکود، عبرت، تجربه»/خسارت ۱دهه توقف ذخیره‌سازی گاز ایران
  • اکتشافات عمقی معادن در گرو توسعه علوم‌ مهندسی سنگ است