Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حسینعلی امیری روز دوشنبه گفت: لایحه موافقتنامه میان جمهوری اسلامی ایران و سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) درخصوص تاسیس مرکز منطقه‌ای آموزشی و پژوهشی مدیریت خطرپذیری و تاب‌آوری زلزله برای غرب و مرکز آسیا در پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله (پژوهشگاه)، تهران، به عنوان مرکز گروه (۲) تحت حمایت یونسکو با تمرکز بر مدیریت و کاهش خطرپذیری بلایا تقدیم مجلس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پارلمانی رییس‌جمهوری در توضیح ضرورت تقدیم لایحه فوق گفت: کشورهای واقع در منطقه غرب و مرکز آسیا به عنوان کشورهای لرزه‌خیز در دنیا شناخته می‌شوند. در سال‌های اخیر زلزله‌های ویرانگر متعددی در کشورهای این منطقه نظیر ایران، پاکستان، افغانستان و ترکیه به وقوع پیوسته است که برخی از آنها تبعات جانی و خسارات اقتصادی گسترده‌ای را به همراه داشته است.

امیری خاطرنشان کرد: همچنین بسیاری از این زلزله‌ها در مناطق مرزی میان دو یا چند کشور رخ داده‌اند که آسیب‌های آنها ابعاد منطقه‌ای داشته است. بنابراین ظرفیت‌سازی در این منطقه برای کاهش خطر زلزله و توانمندسازی این کشورها برای آمادگی و مقابله با تبعات زلزله‌ها، از مهمترین اقداماتی است که باید در راستای کاهش تلفات و خسارات زلزله‌های احتمالی آتی مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: بر این اساس به منظور ارائه خدمات تخصصی به کشورهای منطقه و تسهیل همکاری‌های منطقه‌ای با کشورهای همجوار، لایحه تقدیم مجلس شورای اسلامی شده است.

معاون پارلمانی رییس‌جمهوری عنوان کرد: این موافقتنامه تعریف شرایط و ضوابط حاکم بر همکاری میان یونسکو و دولت مربوطه و نیز حقوق و تعهدات ناشی از آن برای طرف‌ها است.

امیری بیان کرد: از جمله وظایف مرکز (مرکز منطقه‌ای آموزشی و پژوهشی مدیریت خطرپذیری و تاب‌آوری زلزله برای غرب و مرکز آسیا در پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله (پژوهشگاه)، تهران، به عنوان مرکز گروه (۲) تحت حمایت یونسکو با تمرکز بر مدیریت و کاهش خطرپذیری بلایا) می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد.

وی، انجام تحقیق و توسعه در زمینه‌های اصلی کاهش و مدیریت خطرپذیری زلزله برای کمک به درک بهتر از خطرپذیری ناشی از زلزله و حمایت از توسعه، اجرا و بهبود مقررات، استانداردها و دستورالعمل‌های فنی در حوزه کاهش خطرپذیری بلایا از جمله وظایف این مرکز دانست.

معاون پارلمانی رییس‌جمهوری همچنین، پشتیبانی از تدوین و توسعه سیاست کاهش خطرپذیری بلایا با انجام فعالیت‌های مانند کمک به دولت‌ها در طراحی سیاست‌های کاهش تبعات و خطرپذیری بلایا، ارزیابی نیازها پس از وقوع بلایا، ارزیابی صدمات، انجام ماموریت‌های شناسایی بعد از بلایا، ارزیابی خسارات فیزیکی، عملکردی و اقتصادی، ارزیابی اثرات اجتماعی بلایا و ... را نیز از دیگر وظایف این مرکز عنوان کرد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران پاکستان افغانستان پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله حسین علی امیری یونسکو ترکیه زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران پاکستان مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران پاکستان افغانستان پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله حسین علی امیری یونسکو ترکیه زلزله کاهش خطرپذیری بلایا منطقه ای زلزله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۶۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیم رونوشت استوارنامه سفرای قزاقستان، فنلاند و صربستان

به گزارش خبرگزاری مهر، اونتالاپ اونالبایف سفیر جدید جمهوری قزاقستان در جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه در آغاز مأموریت خود در تهران، در دیدار با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، رونوشت استوارنامه خود را تقدیم کرد.


همچنین یانی یوهانس رایانا سفیر جدید جمهوری فنلاند در جمهوری اسلامی ایران در آغاز به کار خود در کشورمان، بعد از ظهر چهارشنبه ضمن دیدار با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، رونوشت استوارنامه خود را تسلیم کرد.


دمیر کواچویچ سفیر جدید جمهوری صربستان در تهران نیز عصر چهارشنبه در آغاز مأموریت دیپلماتیک خود در جمهوری اسلامی ایران، با وزیر امور خارجه دیدار و رونوشت استوارنامه خود را تسلیم کرد.

همچنین محمد بن حمد الهاجری سفیر دولت قطر در تهران، در پایان مأموریت دیپلماتیک خود در جمهوری اسلامی ایران، روز چهارشنبه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار و خداحافظی کرد.

جاشوا گاتیمو آگوتا سفیر کنیا و آن خل لوسادا فرناندز سفیر اسپانیا در کشورمان نیز در پایان مأموریت دیپلماتیک خود در جمهوری اسلامی ایران، ضمن حضور در وزارت امور خارجه و دیدار با امیرعبداللهیان، با وی خداحافظی کردند.

کد خبر 6101002

دیگر خبرها

  • تقدیم رونوشت استوارنامه سفرای قزاقستان، فنلاند و صربستان
  • تقدیم استوارنامه‌های سفرای قزاقستان، صربستان و فنلاند
  • لایحه‌ مالیاتی دولت برای سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید
  • واگذاری «تعیین دستمزد کارگران» به مجلس منتفی شد
  • واگذاری تعیین حقوق کارگران به مجلس منتفی شد
  • واگذاری «تعیین دستمزد کارگران» به مجلس منتفی شد
  • عقب‌نشینی وزارت کار از تغییر لایحه تعیین دستمزد کارگران
  • دولت برنامه‌ای برای ارسال لایحه واگذاری حقوق کارگران به مجلس ندارد
  • آیا لایحه «ارتقای امنیت زنان» فمنیستی است؟
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی