Web Analytics Made Easy - Statcounter

بزرگ ترین آزمایش ساختمان‌های بتنی در کشور تحت بارهای زلزله توسط محققان پژوهشگاه بین‌المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله انجام شد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایران اکونومیست، تست ششم دیوار برشی بتن آرمه بزرگ مقیاس با ارتفاع ۵.۹ متر تحت همزمان بارهای ثقلی و زلزله در آزمایشگاه پیشرفته مهندسی زلزله پژوهشگاه بین‌المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله آزمایش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آزمایش به عنوان بزرگ ترین آزمایش ساختمان‌های بتنی در کشور و با هدف ارزیابی ایمنی و مقاومت ساختمان‌های مذکور بویژه ساختمان های بلند مرتبه در برابر زلزله، انجام شد.

از نتایج این آزمایش می توان در مقاوم سازی و ارتقای ایمنی ساختمان های ناامن در کشور استفاده کرد.

به گزارش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله به منظور ارتقای توان علمی کشور به عنوان قطب منطقه ای تحقیقات و فنّاوری به طراحی و ساخت آزمایشگاهی جامع در حوزه مهندسی زلزله، شامل سازه، خاک و ارتعاشات در کشور اقدام کرده است تا امکان پاسخگویی به نیازهای کشور در زمینه های مختلف صنعت ساختمان و ابنیه فنی، صنایع دفاعی، نفت و پتروشیمی، آب و برق، نیروگاه هسته­ ای و حتی وسیع تر از آن را در منطقه فراهم کند.

ساخت این آزمایشگاه از خرداد ۱۳۹۱ در زمینی به وسعت هفت هزار و ۶۰۰ متر مربع در شمال شرقی تهران در منطقة سوهانک آغاز شده است. زیربنای فاز اول این مجتمع آزمایشگاهی هشت هزار متر مربع پیش بینی شده است. فاز دوم این طرح بالغ بر ۱۲ هزار مترمربع است که شامل بناهای اداری، پژوهشی و پشتیبانی خواهد بود.

فاز اول این آزمایشگاه از سه بخش بزرگ کف قوی و دیوار عکس العمل، میز لرزان و دستگاه سانتریفیوژ تشکیل شده است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: اجزای سازه ، پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله ، زلزله

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اجزای سازه پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله زلزله پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۹۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود

محمدعلی عزت زاده دبیر اجرایی نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا به برگزاری این رویداد توسط انجمن ایران شناسی اشاره کرد و گفت: این انجمن نخستین انجمن علمی در این حوزه است که در سال ۱۳۲۴ توسط دکتر پورداود تأسیس شد. بعد از یک وقفه دوباره این انجمن از از سال ۱۳۹۶ و با همت دکتر محمود جعفری دهقی فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

وی ادامه داد: برگزاری کنگره‌ها و همایش‌های علمی مهم‌ترین کاری است که انجمن‌های علمی و سازمان‌های مردم نهاد برگزار می‌کنند و در این خصوص انجمن علمی ایران شناسی هم بر آن شد تا با توجه به شعبه‌هایی که در سراسر ایران دارد این رویداد را به صورت متمرکز در تهران آغاز کند.

به گفته دبیر اجرایی کنگره ملی ایران شناسی؛ ارزیابی مکاتب ایران‌شناسی، زبان‌ها و گویش‌های ایرانی، متون ادب فارسی، جغرافیا و تاریخ ایران، فرهنگ و هویت ایرانی، مطالعات اجتماعی، محیط زیست، باستان‌شناسی، هنر و معماری و ادبیات تطبیقی، محور‌های این کنگره خواهد بود که در این خصوص سخنرانان به ایراد سخن می‌پردازند.
عزت زاده در خصوص روند برگزاری کنگره افزود: در روز برگزاری که در تاریخ پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود در مجموع ۴۱ سخنرانی تعریف شده است که ۳۳ سخنرانی آن در ۷ نشست تخصصی تعریف شده است و ۴ سخنرانی درمراسم افتتاح و ۴ سخنرانی هم در مراسم پایانی آن برنامه ریزی شده است.

وی با اشاره به اینکه تعداد ۱۱۲ چکیده به دبیرخانه ارسال شده است، گفت: از مجموع این تعداد آثار رسیده، ۸۱ چکیده توسط داوران پذیرفته شد که تعدادی از آن‌ها برای سخنرانی، تعدادی برای چاپ و تعدادی هم جهت انتشار در پوستر انتخاب شدند.

وی در خصوص برگزاری این رویداد در سال‌های آتی افزود: از آن جایی که ایران شناسی، مهمترین علمی است که ایران امروز به آن نیاز دارد و باید برای احیای هویت ملی گمشده خود نهایت تلاش را کنیم. در این مسیر آموزش و پژوهش حرف اول را می‌زند و انجمن ایران شناسی در نظر دارد تا در سال اینده این کنگره را به صورت بین المللی برگزار کند و حتی فرصتی را فراهم کنیم تا در شهر‌های مختلف آن را برگزار کنیم.

گفتنی است؛ نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت توسط انجمن ایران شناسی در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکمیل طراحی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی تا پایان ۱۴۰۳
  • خط لوله تبریز - ارومیه هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد
  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • راهنمای حمل بین‌المللی بارهای شکننده و حساس
  • شهری در ایران که کوچه ندارد ! | ویدئو
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • ادعای زلزله شناس هلندی؛ وقوع زلزله شدید در روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت
  • ادعای زلزله شناس هلندی؛ وقوع زلزله شدید بین روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود