Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سابق پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته برای راه‌اندازی مرکز نوع ۲ یونسکو در ایران از وزیر علوم درخواست کرد تا پیگیر تایید نهایی ایجاد این مرکز در مجلس باشد.

به گزارش ایران اکونومیست، امروز بعداز ظهر طی مراسمی با حضور دکتر زلفی گل وزیر علوم و پیمان صالحی معاون پژوهشی وزیر علوم مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم دکتر محمد حسن بازیار به عنوان سرپرست جدید این پژوهشگاه منصوب شد. پسش از این دکتر محمدکاظم جعفری در سمت ریاست پژوهشگاه مشغول به فعالیت بوده است. 

در این مراسم دکتر محمدکاظم جعفری، رئیس پیشین پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله نیز  ضمن معرفی این پژوهشگاه، و گفت: دستاوردهای فعلی پژوهشگاه نتیجه فعالیت 30 ساله این پژوهشگاه از سال 68 و زمان تاسیس پژوهشگاه است. 

جعفری با اشاره به زلزله منجیل و رودبار در خرداد 69 ( 6 ماه بعد از تاسیس این پژوهشگاه) اظهار کرد: این زلزله باعث تسریع فعالیت‌های پژوهشگاه در حوزه‌های مختلف شد.


 وی ایجاد شبکه لرزه نگاری باند پهن کشور، تعیین مدل پوسته کشور، تاسیس آزمایشگاه دینامیک خاک، پایش سلامت و ارزیابی رفتار لرزه‌ای، آموزش همگانی و ارتقای فرهنگ ایمنی، راه اندازی دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری و مشارکت در فعالیت نهادهای تصمیم ساز را از جمله فعالیت های پژوهشگاه عنوان کرد.

جعفری تاکید کرد: پژوهشگاه بعد از زمینلرزه‌های بزرگ با نصب تجهیزات، گسل‌های مسبب و دلایل رخدادهای لرزه‌ای  را بررسی کرده است.


جعفری اضافه کرد: علاوه بر اینها  پایش لرزه‌ای نیروگاه اتمی بوشهر با هدف تهیه داده‌های پایه برای طراحی فاز 2 و 3 نیروگاه و پایش زلزله خیزی و سونامی منطقه مکران نیز به این پژوهشگاه واگذار شده است.

رئیس سابق پژوهشگاه زلزله ایجاد مرکز نوع ۲ یونسکو را از دیگر اقدامات این پژوهشگاه نام برد و ادامه داد: این مرکز یک مرکز آموزشی و پژوهشی در غرب آسیا است که تاسیس آن از سال ۹۸ پیگیری شد و در نهایت به تصویب یونسکو رسید.

وی با بیان اینکه تایید نهایی این مرکز در مجلس صورت خواهد گرفت، از وزیر علوم درخواست کرد که پیگیری لازم برای تایید نهایی را انجام دهد.

به گفته وی این مرکز تنها در ۵ کشور فرانسه، کره جنوبی،  اروگوئه، ایسلند و ایران راه اندازی شده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: پژوهشگاه زلزله‌شناسی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پژوهشگاه زلزله شناسی زلزله شناسی راه اندازی وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۴۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«توسعه خواندی است» در راه نمایشگاه کتاب

به گزارش خرگزاری علم و فناوری آنا، میرحسن خواجوی مدیرکل دفتر ریاست و روابط عمومی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری با اعلام خبر حضور این مرکز پژوهشی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، گفت: در آستانه ابلاغ برنامه هفتم توسعه و همچنین با توجه به روح قالب تولیدات پژوهشی و علمی این مجموعه علمی، غرفه مرکز با شعار «توسعه خواندی است» در نمایشگاه کتاب تهران حاضر شده است.

وی ادامه داد: نشر این مرکز امسال با کتاب‌های متنوع و جذابی با موضوعات متنوع و کاربردی، میزبان علاقه‌مندان به حوزه توسعه و پیشرفت ایران اسلامی است.

خواجوی افزود: برگزاری نشست‌های متنوع و جلسات نقد و بررسی کتاب‌های نشر مرکز از دیگر فعالیت‌های جانبی غرفه مرکز در نمایشگاه کتاب تهران خواهد بود. که از میان می توان به برگزاری برنامه‌های همچون نشست علمی تخصصی با عنوان «کتاب و امید اجتماعی»، رونمایی و نقد و بررسی ترجمه کتاب راهنمای شفافیت مالی، رونمایی و نقد و بررسی تالیف کتاب راه ناهموار توسعه، رونمایی و نقد و بررسی ترجمه کتاب تاریخ توسعه و... اشاره کرد.

وی در خاتمه ضمن اشاره به دستاوردها و پروژه‌های متنوع پژوهشی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند با حضور در غرفه مرکز در سالن اصلی، بخش ناشران عمومی با داستان و تاریخچه توسعه ایران از نزدیک آشنا شوند و همچنین پژوهشگران و اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور نیز می‌توانند به عنوان پژوهشگران مدعو در طرح‌های پژوهشی مرکز مشارکت نمایند.

سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از تاریخ ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در مصلی تهران دایر است و علاقه‌مندان می‌توانند در ایام برپایی نمایشگاه کتاب تهران همه روزه از ساعت ۹ الی ۲۰ از بازدید کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور مجوز تاسیس و فعالیت مرکز تجاری ایران در نروژ
  • ضرورت راه‌اندازی نظام سنجش تاثیر پژوهش/ اقتصاد تحت تاثیر پژوهش
  • صدور مجوز راه‌اندازی رشته موسیقی در هنرستان هنرهای زیبای چهارمحال وبختیاری
  • راه‌اندازی صنایع پایین‌دستی پتروشیمی ایلام بهترین فرصت برای توسعه استان ایلام
  • صدور مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ
  • ۵۰ برنامه فرهنگی، امدادی و آموزشی در دشتی اجرا می شود
  • مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ صادر شد
  • «توسعه خواندنی است» در راه نمایشگاه کتاب
  • «توسعه خواندی است» در راه نمایشگاه کتاب
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود